Cookie Declaration

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Mer om privatlivspolitik

Til startsiden
account_circle Log ind som close

Privatlivspolitik

Dataansvarlig

Södra Wood A/S er dataansvarlig for de oplysninger, som vi registrerer om vores Kunder og Leverandører’s medarbejdere, som vi har som kontaktpersoner de pågældende steder, modtagere af vores nyhedsbrev samt besøgende på vores hjemmeside. Vi sørger for, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:
Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N
DK-3400 Hillerød
Telefon +45 48488200

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler og gemmer kun de oplysninger, som er nødvendige for vores arbejde, og som vi har hjemmel til at indsamle.

Vi anvender 3.die parter til behandling og håndtering af udsendelsen af Södra Nyhedsbreve på e-mail:
Firma — Wannatell A/S / Ubivox

Der er indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, det er vores garanti for, at databehandlerne overholder gældende lov om beskyttelse af  personoplysninger.
Så når du giver samtykke til at modtage Södras nyhedsbreve gemmer vi følgende personoplysninger:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Stilling i henhold til tilmeldingssiden
  • Mailadresse

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail, bliver din e-mail-adresse brugt til at sende dig lejlighedsvise nyhedsmails.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen, enten via linket i bunden af vore nyhedsmails eller på , herefter vil dine data hos os automatisk blive slettet.

Vores website anvender cookies for at kunne genkende din computer til brug for statestik.
Der er oprettet særskilt databehandleraftale med den virksomhed der behandler det statiskematerialet.

Er du kunde hos eller leverandør til os, har vi til brug for den daglige forretningsmæssige kontakt oprettet jeres virksomheds kontaktperson i jeres kontooplysninger hos os, såfremt en sådan person findes.
Vi har registreret:

  • Navn
  • Direkte telefon eller mobil telefon nummer
  • Mailadresse

Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger på følgende måde:

  • Vi har vedtaget politikker for IT sikkerhed, og vores medarbejdere orienteres løbende om sikker behandling af data.
  • Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i datalæk af personoplysningerv, vil vi underrette om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt på vores hjemmeside.

Dine rettigheder

Södra Wood A/S er ansvarlig for indsamling og håndtering af dine data i forhold til ovenstående. 
Hvis du ønsker information om de oplysninger, som er registreret om dig, kan du henvende dig skriftligt til Södra Wood A/S via mail på  Du kan også ringe på telefon 48488200 og få nærmere retningslinjer for, hvordan du kan få dine data udleveret.

Du har ret til at:

  • få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan gøre indsigelse mod at vi behandler dem. Du kan også bede om at få dine data udleveret i et elektronisk format.
  • få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk. Hvis du har spørgsmål om datasikkerhed, er du altid velkommen til at skrive til: info.danmark@sodra.com eller ringe på telefon 48488200.

 

Cookies

Websitet anvender cookies.

Cookien er en tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende enhed for at kunne kende den igen. Ingen personlige oplysninger gemmes i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Formålet med cookies på websitet:

  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og styring af annoncering

Tredjepart med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra Google Analytics.

 

 

 

Cookie Declaration

CookieDeclaration

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.sodra.dk

Din aktuelle tilstand: Kun nødvendige cookies. 

Dit samtykke-ID: yuejcpS/kfrMCNtKGX6t9dqP+085IbQkKdYW2M+9Zplr1pkZYTCASg==Dato for samtykke: mandag den 31. maj 2021 14.18.42 CEST


Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 2021-05-16 af Cookiebot:

Nødvendig (3)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
CONSENT YouTube Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet.  6073 dage HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie
has_js www.sodra.dk Registrerer om brugeren har Javascript aktiveret i sin browser. Session HTTP Cookie

Statistik (4)

Statistiske cookies giver hjemmesideejere indsigt i brugernes interaktion med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_ga Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gat Google Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren 1 dag HTTP Cookie
_gid Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
collect Google Benyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer - Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans. Session Pixel Tracker

Marketing (13)

Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
ads/ga-audiences Google Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. Session Pixel Tracker
IDE Google Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren. 1 år HTTP Cookie
test_cookie Google Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. 1 dag HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 179 dage HTTP Cookie
YSC YouTube Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie
yt.innertube::nextId YouTube Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Persistent HTML Local Storage
yt.innertube::requests YouTube Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Persistent HTML Local Storage
yt-remote-cast-installed YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
close

Du kan nu vælge, hvilken startside der skal vises, næste gang du besøger Södra fra denne enhed.