• Södra bildar Koncernstab Hållbarhet

  Pressemelding 18 des 2014 miljö, hållbarhet
  Hållbarhetsfrågorna har alltid varit centrala för Södra och i samband med att hållbarhetsarbetet genomlysts under 2014 har beslut tagits att göra en organisatorisk och strukturell förstärkning. Från och med 2015 samlas arbete och resurser inom området i en central stab, Koncernstab Hållbarhet.
 • Södra justerar priser på talltimmer och klensortiment

  Pressemelding 01 des 2014 virkespris
  Södra sänker priserna för talltimmer och barrkubb med 20 kronor per kubikmeter fast under bark (m3fub). Klentimmerpriserna sänks med 20 kronor/m3fub för gran och med 35 kronor/m3fub för tall.
 • Vill du arbeta med skogsbränsle åt Södra?

  12 des 2014 biobränsle
  Södra ser biobränsle som en viktig del i vår verksamhet som vi vill utveckla. Arbetet omfattar grotskotning, sönderdelning samt vidaretransport fördelat över hela Götaland. Vi hälsar våra nuvarande och nya företag välkomna att skicka intresseanmälan till Södra. Sista dag för intresseanmälan är den 31 december 2014.
 • Laila Rogestedt har utsetts till chef för Innovation och Nya affärer

  Pressemelding 28 nov 2014 innovation
  Laila Rogestedt har utsetts till chef för Innovation och Nya affärer i Södra. Hon tillträder 1 mars, kommer att ingå i koncernledningen och rapportera till vd och koncernchef Lars Idermark.
 • Vita Huset lyfter Limnologen

  26 nov 2014 träbyggnation, design, hållbarhet, forskning
  När Vita Huset i Washington arrangerar en designtävling lyfter de Limnologen i Växjö som ett bra exempel för trähusbyggande. - Jag tycker det är roligt att Växjö ligger i framkant med trähusbyggande och visar att det går jättebra att även bygga högt i trä, säger Johan Blixt, Södra Wood och ordförande i CBBT.

Expansion Södra Cell Värö

Puff för kontakta din skogsinspektor I våra kundnät och portaler finner du som är kund eller leverantör service och tjänster dygnet runt.  

För Södra Timbers kunder:
>> Butikernas butik

För Södra Cells kunder:
>> PulpServices Online

För Södra Interiörs kunder:
>> Södra Interiörs ÅF-butik

För Södra Skogs entreprenörer:
>> Produktionsportalen

För medlemmar i Södra:
>> Skogsägarnätet

RSS