• Södra tar nya steg med banbrytande miljövänligt material

  Pressemelding
  22 sep 2015
  Den 22 september invigdes den första industriella maskinen för att kunna tillverka produkter ur det banbrytande materialet DuraPulp. Med DuraPulp levererar Södra en lösning på hur fossila produkter kan ersättas i framtiden.
 • Historiskt starkt resultat för Södra

  Pressemelding
  22 sep 2015
  Södra visar en stark resultatutveckling för årets första åtta månader. Rörelseresultatet ökade till 1 660 MSEK (1 012), omsättningen till 12 186 MSEK (11 429) och rörelsemarginalen uppgick till 14 procent (9).
 • Södra Cell Mörrum uppnår nya miljökrav

  Pressemelding 16 sep 2015
  Onsdagen den 16 september invigde Södra den utökade biologiska reningen för Södra Cell Mörrums processvatten. Utbyggnaden innebär att bruket uppnår de nya miljökrav som ställs för en hållbar industri, IED, och är en del i det stora expansionsprojekt som Södra nu genomför.
 • Vinnare i Södras fototävling

  15 sep 2015
  Nu har Södras fotojury valt ut de vinnande bilderna till nästa års medlemsalmanacka. Av de drygt 1100 underbara bilder som skickades in kommer de tolv vinnarbilderna att pryda Södras almanacka för år 2016.
 • Systematisk naturvård med större skogstillväxt

  Pressemelding 14 sep 2015
  Under 20 år har Södra bedrivit ett systematiskt naturvårdsarbete. Resultatet är frivilligt skyddade områden med höga naturvärden och en produktionsskog där naturvärdena ökar. Samtidigt ser vi en ökad tillväxt i skogen, med större virkesförråd - med andra ord skogar där produktion och naturvärden går hand i hand.

Expansion Södra
I våra kundnät och portaler finner du som är kund eller leverantör service och tjänster dygnet runt. 


För Byggträkunder:
>> Butikernas butik

För Södra Cells kunder:
>> PulpServices Online

För Interiörträkunder:
>> ÅF-butik

För Södra Skogs entreprenörer:
>> Produktionsportalen

För medlemmar i Södra:
>> Skogsägarnätet

RSS